Over ons


Wie zijn wij?

Rijschool De Rijk is een van de oudste rijscholen van Den Haag.

Wij bestaan al sinds 1 januari 1949. Wij doen er alles aan om ook een van de beste rijscholen te zijn en te blijven.


Persoonlijke benadering

Bij ons wordt altijd maatwerk geleverd. Wij kijken naar de persoon en bieden praktijklessen die aansluiten op jouw profiel. Je rijbewijs halen is een gebeurtenis je bij zal blijven. Bij Rijschool De Rijk kun je rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Bij ons kun je altijd terecht voor vragen over je rijopleiding.

Lees verder

Kwaliteitslessen

Overal duiken nieuwe rijscholen op en het is niet eenvoudig om te kiezen bij welke rijschool in Den Haag je lessen zult gaan volgen. Sommige grotere rijscholen zijn er alleen mee bezig om leerlingen door het examen te loodsen. Rijschool De Rijk is een kleinschalige rijschool en al meer dan 60 jaar een begrip in Den Haag en omgeving.

Lees verder

Beste autorijlessen

Zenuwen en adrenaline voor het rijexamen zijn gezond, ze helpen je om beter te presteren. Het is helemaal niet vreemd om een beetje zenuwachtig te zijn voor je rijexamen. Sommige leerlingen hebben daar echter meer last van dan anderen. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van leerlingen die extreem zenuwachtig zijn of last hebben van faalangst.

Lees verder

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Den Haag?

Bij ons vind je de expert's in het behalen van het rijbewijs!

Direct contact opnemen

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden