Over ons

Persoonlijke benadering

Bij ons wordt altijd maatwerk geleverd.


Kwaliteitslessen

Overal duiken nieuwe rijscholen op en het is niet eenvoudig om te kiezen bij welke rijschool in Den Haag je lessen zult gaan volgen. Sommige grotere rijscholen zijn er alleen mee bezig om leerlingen door het examen te loodsen. Rijschool De Rijk is een kleinschalige rijschool en al meer dan 60 jaar een begrip in Den Haag en omgeving.

Wij streven er uiteraard naar om je zo goed mogelijk te begeleiden tot en met het praktijkexamen bij het CBR. Met rijlessen bij Rijschool De Rijk slaag je voor je examen en stap je de auto is als verantwoordelijke en zelfverzekerde weggebruiker. Wij hebben ons doel pas bereikt wanneer je na je examen ook echt kunt en durft te rijden.

Ondanks onze kleinschaligheid staan wij al jaren goed bekend bij het CBR. Wij zijn een van de weinige full-service rijscholen en leveren altijd maatwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en het feit dat we relatief klein gebleven zijn is er veel persoonlijk contact met de leerlingen. In overleg wordt je lespakket gepland en vervolgens je rijexamen.

Voor vragen zijn Johan en Karina bijna altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden.

Direct contact opnemen

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden