Over ons

Persoonlijke benadering

Bij ons wordt altijd maatwerk geleverd.


Persoonlijke benadering

Bij ons wordt altijd maatwerk geleverd. Wij kijken naar de persoon en bieden praktijklessen die aansluiten op jouw profiel. Je rijbewijs halen is een gebeurtenis je bij zal blijven. Bij Rijschool De Rijk kun je rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Bij ons kun je altijd terecht voor vragen over je rijopleiding.
Ook met de theorie kunnen helpen we je graag. Bij Rijschool De Rijk wordt elke twee maanden een klassikale theoriecursus gegeven. Daarnaast behoort individuele theorieles tijdens kantoortijden ook tot de mogelijkheden. Bij ons voelt iedereen zich op zijn gemak.
Wij bellen je, als je dat prettig vindt, eens in de zoveel tijd op om te vragen of je tevreden bent en of alles volgens schema gaat. Wij laten je niet bungelen en geven je de begeleiding die je nodig hebt om je rijbewijs te halen en als goede, zelfverzekerde bestuurder de weg op te gaan.
Het is daarom ook geen toeval dat leerlingen die al een aantal keer zijn gezakt bij andere rijscholen en leerlingen met faalangst met onze hulp wel slagen voor hun rijbewijs.

Direct contact opnemen

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden