Reacties

Lees hier wat anderen van ons vinden


Ook reageren? Klik hier!

Leuk als u een reactie achter laat!

 1. Een fijne rijschool! Shaban geeft duidelijke uitleg en aanwijzingen. Er wordt doelgericht gewerkt doordat vooraf wordt besproken wat we deze les gaan doen en achteraf wordt besproken wat goed gaat en waar de verbeterpunten zitten. De tussentijdse toets is ook een handige manier om kennis te maken met het rijexamen. Kortom, bedankt Shaban voor alle leuke en goede rijlessen! Ik ben erg blij met mijn rijbewijs en ik heb al veel gereden, ook in het buitenland.

 2. Hele fijne rijschool. Johan is een erg geduldige en rustige, fijne rijinstructeur. Een absolute aanrader, zeker als je, zoals ik, last heb van rijangst. Bedankt voor alles!

 3. Prima rijschool. Fijne stijl van lesgeven, logische opbouw, goede feedback en ook nog gezellig. Ik raad iedereen deze rijschool van harte aan! Bedankt Johan!

 4. Ontzettend fijne rijschool. Nog fijnere en geweldige instructrice Marcella! Onwijs bedankt voor alles, ik ben heel erg blij met mijn rijbewijs. Het waren geweldige lessen en ik heb veel vertrouwen in mijzelf gekregen dankzij Marcella.
  Thanks for the fun!

 5. Hele goede rijschool altijd goede rijlessen gehad en goede theorie les en dankzij Johan en karina zowel theorie en praktijk in 1 keer behaald

  Johan en karina bedankt voor alles

 6. Een fijne rijschool hoog persentagie geslaagde.Johan de beste leermeester altijd geduldig.
  Karina zijn vrouw geeft een goede uitleg theorie.
  In een woord helemaal top
  Kan het iedereen aan raden als je autorijles wilt nemen ,zit je goed bij autorijschool de Rijk.
  Johan en Karina nogmaals bedankt voor het behalen van mij rijbewijs .

 7. Door geduld en hard werk en extra ondersteuning van Willem ben ik eindelijk geslaagd. Ik ben er erg blij mee.
  Bedankt Willem, Johan en Karina. Ga zo door!

 8. Voor het behalen van mijn theorie examen heb ik de theorie lessen van Carina gevolgd. Een echte aanrader om perfect voorbereid te zijn voor dit toch iets wat vervelende onderdeel. Op een rustige, gestructureerde en bovenal gezellige manier stoomt Carina je klaar voor dit theoretische deel! Toen dit onderdeel gehaald was, stapte ik in de auto bij Shaban. Een hele vrolijke en gezellige rijleraar die op een gestructureerde manier les geeft. Shaban bereid je niet alleen voor op het examen, hij vind het vooral belangrijk dat je uiteindelijk zelf veilig het verkeer in kan! Een echte aanrader voor mensen die op een eerlijke, veilige en juiste manier het rijbewijs willen halen!

  Beste Shaban en Carina, heel erg bedankt!
  Sander

Ook reageren? Klik hier!

Leuk als u een reactie achter laat!

Wil jij je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Den Haag?

Bij ons wordt altijd maatwerk geleverd!

Direct contact opnemen

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden