Reacties

Lees hier wat anderen van ons vinden


Ook reageren? Klik hier!

Leuk als u een reactie achter laat!

 1. Ik heb niet alleen keurig leren rijden en mijn rijbewijs gehaald, maar ook een onwijs goede vriend gekregen van mijn tijd bij Shaban in de auto. Voor wie goed wilt leren rijden van een man met wie je onwijs veel kan lachen en mooie verhalen kan delen zit je naar mijn idee bij niemand beter dan shaban! Nogmaals veel dank voor alles kerel.

 2. Vandaag bij mijn herexamen geslaagd! Heb les gehad van Johan van Aken en ben erg tevreden over de rijlessen die ik van hem heb gehad. Hij is erg geduldig en legt goed uit. Ook heeft die me goed geholpen om de zwakke kanten van mij weg te werken. Rijschool de Rijk is een grote aanrader. Nogmaals bedankt Johan.

 3. Een hele goede rijschool! Marcella heel erg bedankt voor alles. Elke les was leerzaam en gezellig. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk met dank aan jouw lessen.

 4. Prima rijschool! Alle geduld, begrip, begeleiding, lessen “op maat”. Dankzij rijschool De Rijk heb ik zowel mijn theorie als praktijk in één keer gehaald! Toppers!

 5. Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met dank aan de super rijlessen die ik hier heb gehad!
  Bedankt Hiervoor 🙂

 6. Erg fijne rijschool. Ze hadden veel geduld en hebben mij goed geholpen in het hele traject.
  Ik heb ook de theorielessen gevolgd die erg nuttig waren.
  Zeker een aanrader voor iedereen die graag zijn rijbewijs wilt halen!

 7. Erg goede rijschool. Shaban was mijn instructeur en ik vond het top om les van hem te krijgen. Erg geduldig, goed gevoel voor humor en in het algemeen gewoon erg goed in lesgeven.

 8. Een goede rijschool! Ik heb mijn praktijkexamen in een keer gehaald dank praktijklessen van Johan, zijn hulp en geduld.
  Bedankt Johan en Karina voor jullie ondersteuning !

 9. Fantastische rijschool! Het slagingspercentage ligt zeer hoog. Marcella was mijn instructrice en ik had het niet beter kunnen treffen. Ze heeft jaren ervaring en het is ook gezellig in de les 😉 Ik ben in een keer geslaagd!�

 10. Heel erg bedankt voor alle hulp Marcella!
  Door de goede lessen en goede feedback om 1x mijn rijbewijs kunnen halen! Een hele goede rijschool!

 11. I just passed my exam today and I would like to thank Shaban for being an amazing instructor. I had 3 unsuccessful attempts with a different instructor, and with the structural approach of Shaban I managed to pass immediately. He is very patient and pays high attention to detail. As I already have quite some driving experience from a different country and driving culture(20 years), I had to unlearn many things and learn to “drive Dutch”. I asked Shaban to point out every mistake (even the smallest) that I make and he found a way to that in a pleasant non-irritating way! Thanks again, Shaban!

 12. Een fijne rijschool! Shaban geeft duidelijke uitleg en aanwijzingen. Er wordt doelgericht gewerkt doordat vooraf wordt besproken wat we deze les gaan doen en achteraf wordt besproken wat goed gaat en waar de verbeterpunten zitten. De tussentijdse toets is ook een handige manier om kennis te maken met het rijexamen. Kortom, bedankt Shaban voor alle leuke en goede rijlessen! Ik ben erg blij met mijn rijbewijs en ik heb al veel gereden, ook in het buitenland.

 13. Hele fijne rijschool. Johan is een erg geduldige en rustige, fijne rijinstructeur. Een absolute aanrader, zeker als je, zoals ik, last heb van rijangst. Bedankt voor alles!

 14. Prima rijschool. Fijne stijl van lesgeven, logische opbouw, goede feedback en ook nog gezellig. Ik raad iedereen deze rijschool van harte aan! Bedankt Johan!

 15. Ontzettend fijne rijschool. Nog fijnere en geweldige instructrice Marcella! Onwijs bedankt voor alles, ik ben heel erg blij met mijn rijbewijs. Het waren geweldige lessen en ik heb veel vertrouwen in mijzelf gekregen dankzij Marcella.
  Thanks for the fun!

 16. Hele goede rijschool altijd goede rijlessen gehad en goede theorie les en dankzij Johan en karina zowel theorie en praktijk in 1 keer behaald

  Johan en karina bedankt voor alles

 17. Een fijne rijschool hoog persentagie geslaagde.Johan de beste leermeester altijd geduldig.
  Karina zijn vrouw geeft een goede uitleg theorie.
  In een woord helemaal top
  Kan het iedereen aan raden als je autorijles wilt nemen ,zit je goed bij autorijschool de Rijk.
  Johan en Karina nogmaals bedankt voor het behalen van mij rijbewijs .

 18. Door geduld en hard werk en extra ondersteuning van Willem ben ik eindelijk geslaagd. Ik ben er erg blij mee.
  Bedankt Willem, Johan en Karina. Ga zo door!

 19. Voor het behalen van mijn theorie examen heb ik de theorie lessen van Carina gevolgd. Een echte aanrader om perfect voorbereid te zijn voor dit toch iets wat vervelende onderdeel. Op een rustige, gestructureerde en bovenal gezellige manier stoomt Carina je klaar voor dit theoretische deel! Toen dit onderdeel gehaald was, stapte ik in de auto bij Shaban. Een hele vrolijke en gezellige rijleraar die op een gestructureerde manier les geeft. Shaban bereid je niet alleen voor op het examen, hij vind het vooral belangrijk dat je uiteindelijk zelf veilig het verkeer in kan! Een echte aanrader voor mensen die op een eerlijke, veilige en juiste manier het rijbewijs willen halen!

  Beste Shaban en Carina, heel erg bedankt!
  Sander

Ook reageren? Klik hier!

Leuk als u een reactie achter laat!

Wil jij je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Den Haag?

Bij ons wordt altijd maatwerk geleverd!

Direct contact opnemen

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden